Lief Vaarwel

Uw begeleider bij afscheid

Ervaringen

 

Lieve Conny

Wat een warmte straalde de dienst van Johan uit. Wat deed je dat met veel gevoel en inlevingsvermogen. We zijn de uitvaartverzorger ook zeer erkentelijk dat hij jouw gekozen heeft. We hadden om de beste begeleider bij afscheid gevraagd en ook gekregen. Persoonlijk put ik hier veel troost uit en kijk er met een dankbaar gevoel op terug. Ik hoop dat jij in de toekomst vele nabestaanden zo een hart onder de riem mag steken. Wij zullen altijd dankbaar op je terug kijken. En voor wat ik hoorde denk ik ook wel alle aanwezigen. BEDANKT uit de grond van mijn hart. Met warme groet M H en C -SHoi lieve Conny, heel hartelijk bedankt voor jouw liefdevolle leiding en warme woorden. Het is een mooi afscheid geworden! Iedereen is met een goed gevoel naar huis gegaan! . 

Liefs van Nancy en familie

"De complimenten van de hele familie R. Je hebt het heel mooi verwoord.""Conny.. nogmaals bedankt voor je mooie woorden het zal voor ons een onvergetelijke dag blijven waar we met veel mooie herinneringen aan terugdenken."

 

Conny, wil je nogmaals bedanken voor de mooie dienst. Je hebt voor mij een inktzwarte dag wat lichter gemaakt.. Gr M


"Hoi Conny
Ik wilde laten weten dat heel veel mooie reacties gekomen op de uitvaart van mijn vader. Zowel over de muziek als over de dienst zelf. Iedereen vond het een hele mooi en waardige dienst.
Dus nogmaals onze dank daarvoor!"

Bea V."Hallo Conny,

Wat een prachtige uitvaart heeft “ons” moeder gekregen mede door jouw teksten en het rond maken van de bijeenkomst.

Je viel vorige week in een luidruchtig gezin met vele meningen. 

Jij laveerde tussen alle herinneringen, teksten en muzieknummers heen, om je eigen indruk te verwoorden zittend in moeders rode troon.

Je binnenkomst was geweldig: “mag ik in deze stoel?” ja hoor, wij gaan er geen van allen in zitten. 
Je vertelde me dat je je dan beter in de overledene kunt verplaatsen. Nou Conny het werkt je hebt het prima verwoord.
Alles had een plaatsje en jij gaf met goed doordachte zinnen moeilijke zaken een gezicht.
Onze overleden broer en zijn gezin kregen een plaatsje, hij was ook een kind van moeder ondanks een andere keuze.
Het is een goed gevoel dat dit mooie afscheid een apotheose was aan een rijk, welgevuld leven.
Conny jouw aandeel hierin was groot, bedankt hiervoor."

Groetjes Aafke en Frank H.


"Beste Conny, 

Gisteren liet mijn man Frans de tekst zien die u voorbereid hebt voor het afscheid van mijn schoonvader. Wow, Conny, echt, kreeg er kippenvel van. Zo schitterend. U bent echt op het juiste moment op de juiste plek gekomen. Vind het echt heel knap van u zoals u het "totaalplaatje" overziet, zoals ieder zijn/haar eigen verhaal en gevoelens heeft en een uniek persoon is! En het goede in mensen ziet. Niemand iets kwalijk nemen, iedereen is zoals ie is en heeft zijn/haar eigen geschiedenis. En dat u daar zo'n mooi geheel van kan maken. Het is een hele uitdaging maar ook een gave die u hebt. Weet zeker dat het morgen echt een lief-vaarwel wordt. Prachtig motto en een mooi uitgangspunt! Echt respect hoor voor u! Monuta is gezegend om u in deze taak te geven!"

Mvg. Van Nancy H.


"De cirkel is rond.... ik wil je namens ons allemaal bedanken voor de woorden die je hebt gesproken en de hulp die je hebt gegeven bij het waardige en persoonlijke afscheid van ons mam en oma. We zullen haar ontzettend gaan missen."

Chris van K. 

"Dank je wel nogmaals voor jouw hulp om vooral mij de kracht te geven om te doen wat ik wel heel graag wilde. Het verdriet is er het gemis gaat zeker komen maar door de liefde van oa jouw en het mooi rond maken op deze dag kunnen wij met een glimlach terug kijken op een mooie intense maar vooral dierbare week. Wij hebben nu ook een manier gezien die totaal anders is maar het maakt het allemaal wel dragelijker."

Liefs Nathalie, Nell en de rest 

Hallo Conny

Namens mijn broer en de rest van de familie, nogmaals dank voor het mooie afscheid. Zo mooi verwoord, alle aspecten zijn aan bod gekomen, zonder dat het zwaar werd. Heel herkenbaar voor degene die mijn moeder goed hebben gekend. Groetjes A"Hoi Conny,
Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor ons.
De dienst was helemaal goed, ook alleen maar positieve reacties gehad, je betrok ons ma er ook goed bij wat heel fijn was.
Ook door jou luisterend oor is het heel mooi geworden en goed gegaan.
En heel erg bedankt voor de mooie kaars, ma heeft hem een mooi plekje gegeven en ik ook.
Bedankt namens ons drieën

Lieve groetjes EricaLieve Conny,

Nogmaals heel hartelijk bedankt dat je de diensten van zowel mijn moeder en schoonvader in goede banen geleid hebt. Je bent echt een pareltje, een rots in de branding. Jouw kracht is dat jij iedereen in zijn waarde laat en iedereen rechtvaardig en met respect behandeld. 

Wens je alle goeds toe, Fam. Z, H, van B, van R, D, B en J.