Lief Vaarwel

Uw begeleider bij afscheid


Lieve Conny,
Wij willen je via deze weg nogmaals enorm bedanken voor alles wat je ons en papa hebt gedaan. Op het moment dat je hier op het Bosboompad binnenliep, wisten wij al dat het hoogstwaarschijnlijk goed zou komen. Maar tijdens het gesprek met ons vieren werd het met de minuut duidelijker, dit wordt een afscheid waar papa trots op zal zijn.
Een afscheid met een lach en traan, met de ernst en zwaarte vooral aan het begin en richting het einde van het afscheid vooral veel lichtheid. Om zo naderhand met z’n allen te kunnen proosten op het leven van deze geweldige vader en lieve man.
En precies dat is wat het was. Wat een complimenten hebben wij ontvangen over de kaart, de dienst en over jou! En die complimenten willen wij jou ook geven, echt Conny, je bent een topper!

Ga vooral door met dit werk, je bent er echt geweldig goed in!

Lieve Conny, nogmaals dank voor al het moois dat je hebt gebracht, keep up the good work!
Liefs,
Gef, Marc en KarinNaast dat Conny een zeer innemend en inlevend persoon is heeft ze wat mij en mijn familie betreft de perfecte skills om de uitvaart van je dierbare te begeleiden. Ze heeft ontzettend goed geluisterd naar alle verhalen en anekdotes van ons lieve moedertje en nam daar ook echt alle tijd voor. Dit resulteerde in zo'n mooi en warm afscheid waar iedereen met een heel fijn gevoel op terugkijkt. Er was ruimte voor een lach en een traan en iedereen kon zich in het verhaal van ons moeder herkennen, dit heeft ze écht prachtig gedaan. Zelfs na de uitvaart en bijbehorende koffietafel was ze nog steeds in onze nabijheid om nog even na te praten. Wij zijn Conny dan ook enorm dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft!
Wij wensen iedereen die voor het verdrietige feit komt te staan om een dierbare te moeten verliezen een Conny. Met haar Lief Vaarwel maakt ze echt het verschil en heeft ze wat ons betreft de pijn een beetje verdraagzamer gemaakt.
namens de nabestaanden van Tiny Leermans-ClaasenHallo Conny, 
Vandaag is het precies acht maanden geleden dat ons vader in het hospice Acacia te Boxtel kwam te overlijden…wat vliegt de tijd! Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, toch is het ‘slechts’ 2/3 jaar. Gevoelsmatig lijkt het echter véél langer……
Ik herinner me nog heeeeeel goed het eerste gesprek met jou, samen met mijn naasten die zaterdag de 6e februari. Aan de keukentafel bij ons moeder in Vught, wij met zijn vijven daar, jij aan de andere kant van het beeldscherm op Skype, Teams of whatever. De connectie was er meteen,  jouw warmte en medeleven, raadgevingen en meedenken stelde ons bijzonder op ons gemak en voordat we het ons beseften waren we al vier uur verder. Het was net alsof je naast ons zat….
De herdenkingsdienst van papa zoals verzorgd door jou op vrijdag 12022021 heeft enorme indruk gemaakt op iedereen, zowel de fysiek aanwezigen als diegenen die de livestream hebben gevolgd.
Mede door jou hebben wij ons vader het afscheid kunnen geven zoals HIJ dat wilde.
Wij notuleerden slechts zijn wensen…gaf ze kenbaar aan jou…maar jij maakte er een onvergetelijke ‘happening’ van.
Hier zijn wij met zijn allen jou zeer erkentelijk voor!
Acht maanden later….maandag 4 oktober…dierendag…en ja, papa hield enorm veel van dieren…even een moment van reflectie…
Conny, héél erg bedankt voor het geweldige afscheid van mijn vader!💜
Groetjes,Goedemiddag Conny,
Ik wil jou, mede namens de familie, heel hartelijk bedanken voor je warmte, je lieve woorden, goede zorgen en perfecte organisatie. Je was tijdens de uitvaart een grote steun voor ons. Wij kijken terug op mooie herinneringen en een mooie respectvolle laatste dag met onze moeder/vrouw. Dankjewel hiervoor.
Wij wensen jou hele fijne kerstdagen en het allerbeste voor 2021!
Met vriendelijke groet,
Cas Wegman
mede namens Han Wegman, Mark Wegman en familieHoi Conny,
Een dag na de afscheidsdienst van Berry, willen we je graag bedanken.
Het was meer dan schitterend. Enkel en alleen lof.
We hebben 'm nooit kwijt gewild, maar als het dan toch gebeurt, dan is dit het afscheid wat wij hem graag hadden willen geven.
Je samenwerking met Rachel was ook zeer natuurlijk. Jullie opereerde als een team en dat voelde voor ons zeer prettig.
We zijn blij hoe de afgelopen week is verlopen, dit biedt veel troost voor de komende tijd.
Ik ben blij dat jij de afscheidsdienst hebt gedaan.
Zoals je in januari al tegen ons zei: " Je hoopt me niet snel weer tegen te komen, maar als je me nodig hebt, dan wil je me graag tegenkomen."
Namens mijn moeder en broer, hartelijk dank.
Groet, en succes in je werk en daarbuiten.
Nelly, Bart en Dennis
 


Lieve Conny

Wat een warmte straalde de dienst van Johan uit. Wat deed je dat met veel gevoel en inlevingsvermogen. We zijn de uitvaartverzorger ook zeer erkentelijk dat hij jouw gekozen heeft. We hadden om de beste begeleider bij afscheid gevraagd en ook gekregen. Persoonlijk put ik hier veel troost uit en kijk er met een dankbaar gevoel op terug. Ik hoop dat jij in de toekomst vele nabestaanden zo een hart onder de riem mag steken. Wij zullen altijd dankbaar op je terug kijken. En voor wat ik hoorde denk ik ook wel alle aanwezigen. BEDANKT uit de grond van mijn hart. Met warme groet M H en C -S


Lieve Conny
Je openingstekst hakt er al meteen diep in. Ik had direct een krop in de keel en de tranen liepen over mijn wangen.
Wat heb jij de nagel op de kop geslagen met alles wat jij op papier hebt gezet van het begin tot het einde! Jij bent daar echt steengoed in. Ook dat mag gezegd worden!!!
Ik ben daarom heel blij dat we jou hebben ontmoet en dat jij ons zo hebt geholpen met het laatste wat we voor ons pap konden doen.
Oprecht 1.000 keer dank dat jij dit voor ons extra mooi hebt gemaakt.


Conny, nogmaals dank, ook namens Ed, voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn moeder. Ik heb vele mooie reacties hierover gehad.
gr JudithDag Conny.
We zijn inmiddels alweer twee weken verder, na het afscheid van moeders, Anny de Rooij van der Linden.
Toch wilden we je nogmaals bedanken voor de invulling die je hebt gegeven aan het geheel.
We hebben in de afgelopen periode nog vele positieve reacties ontvangen van vrienden en bekenden.
All the Best, groeten, JaapHeb gisteren de opname van de crematie zitten kijken was donderdag niet allemaal doorgedrongen
Maar wat heb je het netjes gedaan  precies zoals frans het gewild had. Ik heb heel veel complimenten gekregen  aan jou adres .
Conny bedankt.
Hoi lieve Conny, heel hartelijk bedankt voor jouw liefdevolle leiding en warme woorden. Het is een mooi afscheid geworden! Iedereen is met een goed gevoel naar huis gegaan! . 

Liefs van Nancy en familie

"De complimenten van de hele familie R. Je hebt het heel mooi verwoord.""Conny.. nogmaals bedankt voor je mooie woorden het zal voor ons een onvergetelijke dag blijven waar we met veel mooie herinneringen aan terugdenken."

 

Conny, wil je nogmaals bedanken voor de mooie dienst. Je hebt voor mij een inktzwarte dag wat lichter gemaakt.. Gr M


"Hoi Conny
Ik wilde laten weten dat heel veel mooie reacties gekomen op de uitvaart van mijn vader. Zowel over de muziek als over de dienst zelf. Iedereen vond het een hele mooi en waardige dienst.
Dus nogmaals onze dank daarvoor!"

Bea V."Hallo Conny,

Wat een prachtige uitvaart heeft “ons” moeder gekregen mede door jouw teksten en het rond maken van de bijeenkomst.

Je viel vorige week in een luidruchtig gezin met vele meningen. 

Jij laveerde tussen alle herinneringen, teksten en muzieknummers heen, om je eigen indruk te verwoorden zittend in moeders rode troon.

Je binnenkomst was geweldig: “mag ik in deze stoel?” ja hoor, wij gaan er geen van allen in zitten. 
Je vertelde me dat je je dan beter in de overledene kunt verplaatsen. Nou Conny het werkt je hebt het prima verwoord.
Alles had een plaatsje en jij gaf met goed doordachte zinnen moeilijke zaken een gezicht.
Onze overleden broer en zijn gezin kregen een plaatsje, hij was ook een kind van moeder ondanks een andere keuze.
Het is een goed gevoel dat dit mooie afscheid een apotheose was aan een rijk, welgevuld leven.
Conny jouw aandeel hierin was groot, bedankt hiervoor."

Groetjes Aafke en Frank H.


"Beste Conny, 

Gisteren liet mijn man Frans de tekst zien die u voorbereid hebt voor het afscheid van mijn schoonvader. Wow, Conny, echt, kreeg er kippenvel van. Zo schitterend. U bent echt op het juiste moment op de juiste plek gekomen. Vind het echt heel knap van u zoals u het "totaalplaatje" overziet, zoals ieder zijn/haar eigen verhaal en gevoelens heeft en een uniek persoon is! En het goede in mensen ziet. Niemand iets kwalijk nemen, iedereen is zoals ie is en heeft zijn/haar eigen geschiedenis. En dat u daar zo'n mooi geheel van kan maken. Het is een hele uitdaging maar ook een gave die u hebt. Weet zeker dat het morgen echt een lief-vaarwel wordt. Prachtig motto en een mooi uitgangspunt! Echt respect hoor voor u! Monuta is gezegend om u in deze taak te geven!"

Mvg. Van Nancy H.


"De cirkel is rond.... ik wil je namens ons allemaal bedanken voor de woorden die je hebt gesproken en de hulp die je hebt gegeven bij het waardige en persoonlijke afscheid van ons mam en oma. We zullen haar ontzettend gaan missen."

Chris van K. 

"Dank je wel nogmaals voor jouw hulp om vooral mij de kracht te geven om te doen wat ik wel heel graag wilde. Het verdriet is er het gemis gaat zeker komen maar door de liefde van oa jouw en het mooi rond maken op deze dag kunnen wij met een glimlach terug kijken op een mooie intense maar vooral dierbare week. Wij hebben nu ook een manier gezien die totaal anders is maar het maakt het allemaal wel dragelijker."

Liefs Nathalie, Nell en de rest 

Hallo Conny

Namens mijn broer en de rest van de familie, nogmaals dank voor het mooie afscheid. Zo mooi verwoord, alle aspecten zijn aan bod gekomen, zonder dat het zwaar werd. Heel herkenbaar voor degene die mijn moeder goed hebben gekend. Groetjes A"Hoi Conny,
Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je gedaan hebt voor ons.
De dienst was helemaal goed, ook alleen maar positieve reacties gehad, je betrok ons ma er ook goed bij wat heel fijn was.
Ook door jou luisterend oor is het heel mooi geworden en goed gegaan.
En heel erg bedankt voor de mooie kaars, ma heeft hem een mooi plekje gegeven en ik ook.
Bedankt namens ons drieën

Lieve groetjes EricaLieve Conny,

Nogmaals heel hartelijk bedankt dat je de diensten van zowel mijn moeder en schoonvader in goede banen geleid hebt. Je bent echt een pareltje, een rots in de branding. Jouw kracht is dat jij iedereen in zijn waarde laat en iedereen rechtvaardig en met respect behandeld. 

Wens je alle goeds toe, Fam. Z, H, van B, van R, D, B en J.